S-LAB SENSE ULTRA

SENSIFIT™ / savršen obuhvat stopala
QUICKLACE™ / sustav vezanja
OS TENDON / poboljšan prijenos energije u odraz
ENERGY CELL+ / mekoća, odzivnost
PROFEEL FILM / zaštita stopala
ENDOFIT / posebno oblikovan unutarnji dio tenisice, savršeno obuhvaća stopalo
CONTAGRIP® potplat
Tehnologija lijepljenih šavova
Džepić za vezice
9 mm pad peta – prsti

Opis

Nove S-LAB SENSE ULTRA – savršena ravnoteža između amortizacije i zaštite – stvoren sa i za elitu!

Nove staze, nova rješenja, novi standardi.

Obitelji SALOMON S-LAB pridružile su se nove trkačke tenisice S-LAB ULTRA. U Annecy Design Centru u Francuskoj, uz pomoć sportaša koji surađuju s vrhunskim stručnjacima i dizajnerima, nastao je proizvod koji postavlja nove standarde. Nove trkačke tenisice savršen su izbor za najduže izazove, gdje su amortizacija i zaštita stopala iznimno važne. Ujedno su sačuvale iznimno nisku težinu, koja na ovako teškim utrkama mora biti minimalna.

Posebno oblikovan unutarnji dio trkačke tenisice, nazvan ENDOFIT, savršeno obuhvaća stopalo i daje precizno prepoznavanje podloge. S-LAB SENSE ULTRA uz savršeno pristajanje nudi i zaštitu koju treba svaki natjecatelj na najtežim natjecanjima. Zaštita stopala od oštrih stijena postignuta je posebnom pločom PROFEEL FILM, koja je smještena u prednjem dijelu tenisice. Izrazito je fleksibilna i iznimno lagana. Da bi ravnoteža između amortizacije i zaštite bila još bolja, tenisice imaju dodatnu amortizaciju nazvanu ENERGY CELL+, uz koju ćete osjetiti izniman povratak energije i najbolje iskorištavanje amortizacije udaraca. Za lagan odraz na svakom koraku brine OS TENDON, a potplat Wet Premium Contagrip® idealan je za trčanje po zahtjevnim, mokrim i skliskim terenima.

S-LAB SENSE ULTRA – stvorene za najduža i najteža iskušenja!

Dodatne informacije

Broj tenisice

36, 36 2/3, 37 1/3, 38, 38 2/3, 39 1/3, 40, 41 1/3, 42, 42 2/3, 40 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48, 49 1/3

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod

Prvi ocjenite “S-LAB SENSE ULTRA”