S-LAB SPEEDCROSS

SENSIFIT™ / savršen obuhvat stopala
QUICKLACE™ / sustav vezanja
ENDOFIT™ / posebno oblikovan unutarnji dio tenisice, savršeno obuhvaća stopalo
LT MUSCLE / lagan materijal, amortizacija
EVA amortizacija
CONTAGRIP® potplat
Džepić za vezice
8 mm pad peta – prsti

Opis

SALOMON S-LAB SPEEDCROSS – trkačke tenisice koje svoj vrhunac postižu kad se uvjeti zaoštre!

Proizvod S-LAB razvojnog odjela odlikuje brzina u trčanju uzbrdo i beskompromisno prianjanje za sigurnost pri trčanju nizbrdo. Zahvaljujući ENDOFIT™ tehnologiji unutar tenisice s dodanom glatkom i bešavnom mrežicom, obuhvat stopala je savršen, a prepoznavanje podloge preciznije.
S-LAB SPEEDCROSS su trkačke tenisice namijenjene za najzahtjevnije terene. Idealne su za utrke gore-dolje, kao i za trčanje uzbrdo. Sve njihove karakteristike pokazuju se na skliskom i blatnom terenu. Odlikuje ih agresivan Contagrip
® potplat, na kojem su svi čepovi cijeli. To daje savršenu efikasnost i prianjanje na mekanim, blatnim i skliskim podlogama. Amortizacija LT MUSCLE™ je iznimno lagana i odlično apsorbira udarce, a istovremeno pomaže pri prijenosu energije iz petnog dijela u odraz. To olakšava dugačko trčanje i pojednostavljuje trčanje nizbrdo.
Uz pomoć cik-cak sustava SENSIFIT™ i brzog načina vezanja kevlarskom vezicom, stabilnost i obuhvat stopala su zagarantirani, a na vanjskom dijelu tenisice nalazi se i mehanička zaštita. Gumirani dijelovi nalaze se na najisturenijim dijelovima, što značajno povećava životni vijek tenisica i omogućava jednostavno čišćenje.

S-LAB SPEEDCROSS – izbor natjecatelja!

Dodatne informacije

Broj tenisice

36, 36 2/3, 37 1/3, 38, 38 2/3, 39 1/3, 40, 41 1/3, 42, 42 2/3, 40 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48, 49 1/3

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod

Prvi ocjenite “S-LAB SPEEDCROSS”