XA ENDURO

SENSIFIT™ / savršen obuhvat stopala
QUICKLACE™ / sustav vezanja
PROFEEL FILM / zaštita stopala
ADVANCED CHASSIS / šasija, stabilnost
Premium Wet Traction CONTAGRIP® / potplat
Zaštitna rastezljiva čarapa u području gležnja
9 mm pad peta – prsti
EVA AMORTIZACIJA
Džepić za vezice

Opis

Proširite svoje igralište u prirodi – vrijeme je za trčanje izvan uređenih staza!

Nove Salomon XA ENDURO tenisice oblikovane su tako da vam daju svu potrebnu potporu dok otkrivate nove planinske staze. Iskoračite iz prosječnosti, dozvolite si nešto više i nadopunite trčanje novim avanturama. Skrenite s ustaljenih staza, izaberite smjer i slobodno se popnite na vrh – potpora i prianjanje su uz nove XA ENDURO tenisice garantirane.

Nove trkačke tenisice koje ne znaju za otklizavanje i iskretanje stopala. Za to brine posebna šasija AGILE CHASSIS™, koja je oblikovana tako da je peta u tenisici stabilna bez obzira na raznovrsnost terena pod nogama. Ploča PROFEEL FILM, koja se nalazi između unutarnjeg i vanjskog dijela potplata, štitit će vas od oštrih stijena, a istovremeno brinuti za bolju odzivnost dok trčite. Cik-cak sustav SENSIFIT™ zbog tehnologije lijepljenih šavova i kevlarske vezice QUICKLACE™ omogućavaju optimalan obuhvat, jer je pritisak ravnomjerno raspoređen preko cijelog stopala. Ovaj put će prljavština stvarno ostati vani, jer nove tenisice XA ENDURO imaju ugrađenu zaštitnu čarapu koja će vas obuhvatiti oko gležnja i brinuti da prljavština ostane ispod, a ne u vašoj tenisici. Da vaši koraci po netaknutoj prirodi budu još samopouzdaniji, brine potplat CONTAGRIP®, koji daje vrhunsko prianjanje na suhim, ali i mokrim i skliskim podlogama.

NOVI XA ENDURO – igra lakoće i zaštite na svim terenima!

Dodatne informacije

Broj tenisice

36, 36 2/3, 37 1/3, 38, 38 2/3, 39 1/3, 40, 41 1/3, 42, 42 2/3, 40 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48, 49 1/3

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod

Prvi ocjenite “XA ENDURO”