Uvjeti kupovine

CIJENE

Sve navedene cijene proizvoda izražene su u kunama i sadrže obračunatu zakonski propisanu stopu PDV-a.

Cijene su zajamčene za dan narudžbe i mogu se mijenjati dnevno, bez prethodne najave.

U cijenu nisu uračunati troškovi dostave. Cijena dostave za Hrvatsku je 35kn. Troškovi dostave su besplatni za sve pošiljke čija je vrijednost veća od 700kn

NARUDŽBA – POSTUPCI KUPNJE

1.) Robu se može naručiti 7 dana u tjednu, 24 sata dnevno. Prije naručivanja robe, možete uređivati sadržaj narudžbe u vašoj košarici. U košarici se može dodavati, mijenjati i brisati količine pojedinih proizvoda. Ako ste sigurni da želite kupiti proizvode koje imate u košarici, kliknite na “Kreni na plaćanje”. U slučaju da kupujete po prvi put, kliknite na “Otvori račun”. Ako ste već registrirani, jednostavno unesite svoju e-mail adresu i lozinku. Kao registrirani korisnik možete pregledavati svoje narudžbe. Provjerite ispravnost adrese i broja telefona zbog komunikacije kod dostave. Kupnju potvrdite s klikom na “potvrda narudžbe”. Potvrdu narudžbe odmah ćete primiti na e-mail adresu.

2.) Potvrda narudžbe – zaključen ugovor

Narudžba se pregleda za najviše 48 sati. Provjeri se dostupnost proizvoda i potvrdi se narudžba ili odbije s razlogom. Dobavljač zadržava pravo pozvati telefonski broj korisnika. Kod potvde narudžbe dobavljač obavijesti kupca o procijenjenom vremenu isporuke.

3.) Roba otpremljena

Dobavljač u dogovorenom roku pakira i šalje robu uz originalni račun, eventualne upute i potvrdu o jamstvu.

NAČINI PLAĆANJA

1.) Predračun: Na svoju email adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Ponuda po predračunu vrijedi 3 radna dana od vremena narudžbe, te u tom roku uplata treba biti vidljiva na našem računu. U protivnom se narudžba otkazuje te proizvodi više nisu rezrvirani. Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

2.) Plaćanje prilikom preuzimanja: Iznos kupovine se predaje dostavljaču prilikom dostave. Dostavljač naplaćuje dodatnih 3,66% (a najmanje 9kn )na iznos otkupnine.

POVRAT ROBE

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom možete ga vratiti u roku 30 dana od primanja. Također je dovoljno da nas kupac u roku od 15 dana pisano obavijesti da odustaje od narudžbe, bez objašnjenja za takvu odluku. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je u roku 30 dana neoštećen i nekorišten proizvod poslati u originalnom pakiranju i sa dokumentacijom sa kojom je proizvod bio originalno isporučen. Iznos kupnje vraćene robe, će biti vraćen kupcu na bankovni račun u roku od 15 dana. Moguće troškove vraćanja plaća kupac.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. Ako preuzmete oštećenu pošiljku morate pokrenuti proces tužbe prema dostavljačkoj službi. Zajedno ćemo žalbu riješiti što prije moguće. Moguće troškove vraćanja plaća kupac.

Ako proizvod nema karakteristika koje je dobavljač obećao, ako je poslao krivi proizvod, ako je pogrešna količina, boja ili neko drugo odstupanje od narudžbe, kupac može proizvod reklamirati. Uz prethodni dogovor sa dobavljačem može proizvod vratiti poštom.

GARANCIJA

Proizvođač je u skladu sa zakonom obvezan kupcu dati jamstvo za pravilno funkcioniranje proizvoda. 

Kupac može jamstvo koristiti kod proizvađača ili njegovog ovlaštenog servisera. Jamstvo se može ostvariti s jamstvenim listom i računom prodavatelja.

Reklamacije na naručenu robu rješavaju se u okviru jamstvenog roka i pod uvjetima jamstva za taj proizvod.

Ako želite vratiti pošiljku na naše trošak, potreban je prethodni dogovor.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu  osobnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo predati trećoj osobi. Korisnici mogu pregledavati podatke koje posjedujemo o njima kroz njihov račun.

PRIGOVORI I SPOROVI

Dobavljač poštuje postojeće zakone o zaštiti potrošača. Dobavljač je dužan u roku od 5 radnih dana potvrditi, da je primio pritužbu i obavijestiti kupca o tijeku postupka. Dobavljač će pokušati, da se svi sporovi riješe mirnim putem.